Ontmoeting

Wist u dat ruim 30% van de senioren zich weleens eenzaam voelt? Kent u dit gevoel ook, dan is het misschien een troost te weten dat u niet de enige bent. Nog fijner zou het zijn als u de eenzaamheid voorbij bent, sociale contacten heeft en, als u daar zin in heeft, samen activiteiten kunt ondernemen.

Iets aan elkaar hebben

WELZIN ondersteunt activiteiten in verschillende wijken in Amersfoort. Dit kan een activiteit buitenshuis zijn, beweging, een creatieve activiteit, of andere bijeenkomsten waar u onder het genot van een kop koffie anderen ontmoet, interesses en vragen kunt delen. U heeft echt iets aan elkaar.

Wilt u weten wat er te doen is in Amersfoort of andere plaatsen in de buurt? Kijk in onze Agenda

Vertrouwen voor de toekomst

Daarnaast biedt WELZIN cursussen en groepen in Amersfoort en regio voor leeftijdsgenoten die u bijvoorbeeld ondersteunen bij het verwerken van verlies, die evenwicht in uw leven terug brengen en u helpen om de draad weer op te pakken. (Lotgenoten)contact helpt hierbij. U doet contacten op, deelt kennis en ervaringen. U vindt steun bij elkaar, tijdens de cursus, maar wellicht ook in de toekomst. Dit sterkt u en geeft u weer vertrouwen voor de toekomst.

Groepen en cursussen vallen bij WELZIN onder de werkplaats De kunst van het ouder worden.

Ga direct naar de Kunst van het ouder worden

Steunpunten Senioren

Welzijn Senioren Amersfoort van WELZIN biedt meerdere steunpunten voor senioren. Op de website van Welzijn Senioren ziet u welke activiteiten zoal worden georganiseerd.

Direct naar Welzijn Senioren Amersfoort