Soest en Soesterberg

Zit u ergens mee? Heeft u relatieproblemen, problemen met of vragen over uw opgroeiende kinderen? Of ervaart u stress en komt u zelf even niet verder? WELZIN is er voor u.

 

Maatschappelijk werk

WELZIN biedt advies en ondersteuning. Via groepsmaatschappelijk werk, of met individuele ondersteuning, als de situatie daarom vraagt. Onze ondersteuning is erop gericht dat u uw leven weer beter op de rit krijgt en op eigen kracht en met meer zelfvertrouwen verder kunt. 

 

Groepen en trainingen voor jong en oud

WELZIN biedt meerdere trainingen, cursussen en groepen die gerelateerd zijn aan een bepaald thema, bijvoorbeeld scheiden, weerbaarheid en sociale vaardigheid.

 

Thuisbegeleiding

Woont u in Soest of Soesterberg en heeft u moeite om structuur aan te brengen in het dagelijkse leven, heeft u problemen in uw gezin, bijvoorbeeld bij opvoeding, of heeft u financiële zorgen? Thuisbegeleiding kan dan ondersteuning bieden. Samen kijken we waar het scheef loopt, ondersteunen u om het thuis weer beter op de rit te krijgen. Ook kijken we hoe we uw netwerk van contacten kunnen uitbreiden en verstevigen, zodat u ook in de buurt meer aan elkaar kunt hebben.

Ga naar Thuisbegeleiding

 

Buurtbemiddeling

Inwoners van Soest en Soesterberg hebben recht op Buurtbemiddeling als zij in conflict zijn geraakt met buren of buurtbewoners en hier samen niet uit komen. Professionals van Buurtbemiddeling helpen u om communicatie onderling te verbeteren en samen te zoeken naar een goede oplossing. 

Ga naar Buurtbemiddeling

 

Heeft u een vraag? Kom in contact!

WELZIN Soest
Nieuweweg 14
3765 GD Soest
Tel: 033 - 469 2 469

E-mail algemeen: info@welzin.nl
E-mail lokaal: soest@welzin.nl of soesterberg@welzin.nl

 

Inloopspreekuren

Inloopspreekuur Soest
Iedere werkdag van 9:00 - 11:00 uur, op Nieuweweg 14, Soest.

Inloopspreekuur Soesterberg
Iedere donderdag van 9:00 - 10:00 uur, op Buijs Ballotlaan 6, Soesterberg.

Inloop administratie en geldzaken
Iedere dinsdag van 9:00 - 12:00 uur, op Smitsweg 311, Soest (GOOS)

 

WELZIN Soest is onderdeel van Geldzaken op orde Soest (GOOS)