Logo Indebuurt033 nieuws klein

Gemeente Amersfoort en Indebuurt033 tekenen nieuwe overeenkomst voor welzijnswerk

27-12-2021

Indebuurt033 heeft van gemeente Amersfoort de opdracht gegund gekregen om vanaf 2022 het welzijnswerk te coördineren en uit te voeren. Op 24 december jl. hebben de gemeente en het bestuur van Indebuurt033 het contract formeel getekend. 

Deze opdracht betreft naast het welzijnswerk ook het vrijwilligerswerk in Amersfoort, de ondersteuning voor mantelzorgers en ondersteuning bewonersinitiatief. Indebuurt033 voert het welzijnswerk uit, samen met partnerorganisaties en inwoners uit Amersfoort. Indebuurt033 is een samenwerkingsverband tussen WELZIN, MEE en B&A.

Van 2017 t/m 2021 heeft Indebuurt033 het welzijnswerk uitgevoerd. Vanuit WELZIN zijn we uiteraard zijn zeer verheugd en trots dat wij ook de komende jaren mogen bijdragen aan het welzijn van inwoners van Amersfoort en van de gemeente Amersfoort wederom de opdracht gegund hebben gekregen. Vanaf 2022 mogen wij ons werk in Amersfoort voortzetten en verder uitbreiden, samen met onze collega’s, vrijwilligers, samenwerkingspartners in de wijken en vele betrokken inwoners in de stad.

Ga naar de website van Indebuurt033 voor het hele nieuwsbericht: https://bit.ly/3mwqZnW

<< Terug naar overzicht