20180926 111517

GROET & ONTMOET in Soest

26-09-2018

Op woensdag 17 oktober van 17:00 tot 19:00 organiseren Stichting Balans en WELZIN Soest een GROET & ONTMOET avond voor de inwoners van Soest die op zoek zijn naar (nieuwe) contacten in de buurt. Deze avond kunt u deelnemen aan een speeddate ronde om met anderen in contact te komen.

Hoewel speed daten meestal wordt gebruikt voor het vinden van een nieuwe liefdespartner, is deze GROET & ONTMOET echt bedoeld voor het vinden of maken van vriendschappelijk contact. Heeft u ook de behoefte aan meer vrienden en kennissen om u heen? Wilt u graag mensen leren kennen waarmee u een gezamenlijke hobby of interesse kunt delen, of wilt u gewoon meer mensen leren kennen in de buurt? Geef u dan op voor de GROET & ONTMOET!

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de GROET & ONTMOET zijn er verschillende speeddate kamers en wordt u ingedeeld aan de hand van wat u zoekt in een mogelijk nieuw contact. Het is dan ook handig om vooraf aan de avond uzelf de vraag te stellen, waar uw behoefte ligt. Het kan bijvoorbeeld gaan om:

  • Hobby’s en interesse: wanneer u op zoek bent naar een contact om uw hobby of interesse mee te delen, zoals wandelen of films kijken.
  • Bewegen: wanneer u op zoekt bent naar een contact om samen mee te gaan wielrennen , hardlopen of samen naar de sportschool.
  • Kunst en Cultuur: wanneer u op zoekt bent naar een contact om samen musea of een concert bij te wonen. 
  • Gezelligheid: wanneer u op zoek bent naar een contact om samen een bakje koffie te drinken en bij te kletsen. Te haken of breien of een bioscoopbezoekje.

Na de speeddaterondes komen we met alle deelnemers bij elkaar om na te kletsen en kunt u een hapje mee-eten (soep met broodjes). Op deze manier kunt u ook nog met andere kandidaten in contact komen. Voor u naar huis gaat ontvangt u een envelop met hierin de contactgegevens van de personen waarmee u een gezamenlijk match heeft. Dit is wanneer uw beide heeft aangegeven in contact te willen komen met de ander. Vanaf dat moment is het aan jullie om vorm te geven aan het contact.

Praktische informatie:

Datum: woensdag 17 oktober
Tijd: 17:00 – 19:00 uur
Locatie: De Plantage, Smitsweg 311, Soest.

Neem voor meer informatie contact op met:

Odile Bekkering; 0612989083 (Stichting Balans)
Lotte Ooms; 0653439432 (WELZIN)

Aanmelden is niet nodig, maar wel fijn! Dat kan door een bericht te sturen naar bovenstaande telefoonnummers.

<< Terug naar overzicht