Groene Stee

Welzin Ontmoetingscentrum geopend in de Groene Stee

20-03-2024

Deze week is het ontmoetingscentrum van Welzin geopend op een nieuwe locatie: de Groene Stee in de Amersfoortse wijk Liendert. Met de verhuizing van de eerdere locatie Molendijkflat naar de Groene Stee is nu nog meer sprake van een ontmoetingscentrum in de wijk, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen deelnemen aan verschillende dagactiviteiten. De dagactiviteiten bij de Groene Stee zijn bedoeld voor senioren.

Ontmoetingscentrum Groene Stee – Een plek om meer te beleven!

Door de opening op deze nieuwe locatie, wordt ontmoeting voor (oudere) inwoners uit de wijk nog makkelijker. Niet alleen kan vanuit de Informatiewinkel in de Groene Stee worden verwezen naar de dagactiviteiten bij het ontmoetingscentrum, deelnemers van de Welzin dagactiviteiten kunnen ook makkelijker meekijken en meedoen met de andere activiteiten in de Groene Stee. Zo kunnen ze o.a. actief meehelpen in de tuin, plantjes zaaien, een wandeling maken in het park, of helpen met de boodschappen en het koken van een maaltijd.

Open inloop

Het Ontmoetingscentrum de Groene Stee is open op maandag, dinsdag en donderdag. Op donderdag is er een open inloop; mensen kunnen gezellig binnenlopen en een kopje koffie of thee mee drinken. Bij interesse in deelname op meerdere dagen, kan worden aangemeld via Indebuurt033.

Praktische informatie

  • Inschrijving gaat via het centrale aanmeldpunt van Indebuurt033 – meld u hier aan.
  • Er wordt een vergoeding gevraagd voor de maaltijd, als daar gebruik van wordt gemaakt.
  • Is er sprake van een WLZ-indicatie of PGB, dan worden er andere afspraken gemaakt.
  • Vervoer naar de dagactiviteiten moet zelf worden geregeld.
<< Terug naar overzicht