Hof van Leusden web

Welzin start nieuwe algemene voorziening ouderen in Leusden

20-04-2022

Welzin start vanaf 3 mei 2022 met een nieuwe locatie in Leusden. Onder de naam Hof van Leusden start dan de laagdrempelige dagbestedingslocatie voor ouderen uit Leusden met beginnende geheugenproblematiek en eenzaamheid. Hof van Leusden biedt bezoekers structuur, contact met anderen en leuke activiteiten, binnen een veilige omgeving. We bieden twee keer in de week een gezonde warme maaltijd aan die ter plekke wordt bereid voor en door de bezoekers. Ook zal bewegen een centrale rol gaan spelen en doen we geheugentraining om verdere achteruitgang van geheugen te stagneren.

Onze aanpak is cliëntgericht en vraaggericht. Dat betekent dat wensen en mogelijkheden van de cliënt centraal staan.

Praktische informatie

Hof van Leusden gaat open vanaf 3 mei 2022 en is dan iedere dinsdag en donderdag geopend, van 10.00 - 15.00 uur. 
Vanaf september zijn we maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 t/m 15.00 uur.

Bezoekers zijn welkom zonder indicatie/beschikking. Aanmelden gaat via de locatie zelf, via onderstaande contactgegevens. 
Vervoer naar en van de locatie dient zelf te worden geregeld. 

Voor aanmelden, kennismaking of vragen van verwijzers/mantelzorgers kunt u terecht bij coördinator Pauline van de Greijn, via Hofvanleusden@welzin.nl.

Hof van Leusden

Hoefijzer 18 (gebouw de Smederij)
Hofvanleusden@welzin.nl
06-1022 4760

 

Maatjesproject dementie

Voor cliënten die nog niet toe zijn aan toeleiding naar het Hof maar wel wat afleiding nodig hebben, hebben wij ook het Maatjesproject dementie. Voor aanvragen of vragen hierover voor een maatje kan er gemaild worden naar: Maatjesproject.dementie@welzin.nl

<< Terug naar overzicht