Vacature Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werkers (20-36 uur), Baarn

Om ons team in Baarn te versterken, zijn wij op zoek naar niet één, maar wel twee maatschappelijk werkers! 

Psychosociale vraagstukken, dat is waar jij je als maatschappelijk werker op richt. Dit doe je zelfstandig, maar ook met een prachtig team om je heen. Je begeleidt mensen, zowel 1-op-1 als in groepsverband. Daarnaast ben je een bemiddelaar en breng jij, als maatschappelijk werker, mensen weer bij elkaar, hoe lastig de situatie soms ook is. 

Als maatschappelijk werker ben jij iemand die samen met ons en onze samenwerkingspartners de sociale basisinfrastructuur in Baarn verder vormgeeft. Je brengt wensen, behoeften, problemen en ambities van de doelgroepen in kaart en betrekt daarbij verschillende context gebonden factoren. Is dit allemaal duidelijk, dan verwoord jij dit als maatschappelijk werker naar een plan van aanpak, die je samen met de inwoner opstelt. Hierin neem je te allen tijde mee wat de leefsituatie is van cliënt, weet jij je daarin te verplaatsen en weet je ook buiten je spreekwoordelijke kaders te denken.

Dit neem je mee

 • Je bent in het bezit van een afgerond diploma hbo social work/ maatschappelijk werk en dienstverlening;
 • Je bent beschikbaar voor 20-36 uur per week;
 • Je staat geregistreerd bij het Registerplein;
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een lidmaatschap BPSW;
 • Je hebt aantoonbare ervaring binnen het sociaal werk.

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • Een tijdelijk contract tot 31 december 2021;
 • Salaris conform cao social werk, maatschappelijk werk, schaal 8;
 • Daarnaast bieden wij je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Dit maakt jouw werk uniek 

 • Je werkt op verschillende locaties met verschillende cliëntgroepen;
 • Er is volop ruimte om jouw talenten als Maatschappelijk Werker in te zetten;
 • Je bent onderdeel van een actieve vakgroep;
 • Je werkt nauw samen met partnerorganisaties uit de sociale basisinfrastructuur van Baarn.

Interesse?

Wacht dan niet langer met reageren en solliciteer direct via deze link (let op: de sollicitatieprocedure verloopt via Beweging 3.0) Reacties met een goede motivatie en een passend cv worden in behandeling genomen en voorzien van een terugkoppeling.

Heb je vragen over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Therese Hofmeijer-Boon, via 06 22 84 27 16 (werkdagen ma t/m wo en vrijdag) of via mail therese.hofmeijer@beweging3.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Pieter de Wit via 06 424 95 413 of pieter.dewit@welzin.nl.

WELZIN

WELZIN is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en voor mensen die iets voor anderen of hun eigen buurt willen doen. Wij streven er naar dat iedere inwoner van Eemland, van jong tot oud, op zijn eigen manier, deel kan nemen aan onze samenleving. Soms met hulp van anderen, dichtbij en zoveel mogelijk op eigen kracht. Wij geloven in een sociale samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet. WELZIN biedt diensten aan op het gebied van sociale ontwikkeling, sociaal burgerschap en een sociale samenleving. WELZIN werkt in regio Eemland: Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hoevelaken, Nijkerk, Leusden, Soest en Soesterberg.