Vacature Thuisondersteuner

Thuisondersteuner (min. 3 uur p/w)

Een rots in de branding, dat is wat jij bent als thuisondersteuner. Samen met thuisbegeleiding bied jij hulp aan kwetsbare mensen, zodat zij zoveel mogelijk zelfredzaam blijven en grip op hun leven hebben en houden. 

Jij bent als thuisondersteuner verantwoordelijk voor het draaiende houden en stabiliseren van het huishouden. Jouw kracht? Die ligt in het overnemen van de zorg voor de kinderen en/of ouderen. Wat is dat dan, die zorg overnemen? Mochten er kinderen aanwezig zijn, dan zorg jij voor het wassen, aankleden, je zorgt voor een natje en een droogje en je brengt en haalt ze van en naar school. In het geval van ouderen ondersteun je hen waar mogelijk en activeer je hen in hun dagelijkse bezigheden. Daarnaast verricht je als thuisondersteuner lichte huishoudelijke werkzaamheden.

Dit alles doe je als thuisondersteuner in samenspraak en afstemming met de thuisbegeleider van wie je, waar nodig en mogelijk, praktische taken overneemt. Mochten er zaken zijn waar de thuisbegeleider van af moet weten, dan signaleer jij ze als thuisondersteuner. Verder verricht je administratieve zaken en registreer je de gegevens van de mensen die je ondersteunt.

Dit neem je mee

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO 2 Zorg en Welzijn;
 • Je hebt inlevingsvermogen en je kunt je verplaatsen in de belevingswereld van kwetsbare burgers;
 • Je bent minimaal 3 uur per week beschikbaar;
 • Je bent een ambassadeur van WELZIN in jouw werkgebied;
 • Je kan goed solistisch werken en maakt tegelijkertijd deel uit van een hecht team;
 • Je stelt de cliënt centraal in je werk;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Het bezit van een auto is een pre.

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • Wij bieden een tijdelijk contract met uitzicht op een contract van 7 maanden met de intentie tot verlenging;
 • Salaris conform cao social werk, maatschappelijk werk, schaal 4;
 • Daarnaast bieden wij je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Interesse?

Wacht dan niet langer met reageren en solliciteer direct via deze link (deze sollicitatie verloopt via moederorganisatie Beweging 3.0). Reacties met een goede motivatie en een passend cv worden in behandeling genomen en voorzien van een terugkoppeling.

Heb je vragen over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Therese Hofmeijer-Boon (06 - 22 84 27 16) of per mail op therese.hofmeijer@beweging3.nl (werkdagen ma-di-wo-vr). Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Pieter de Wit via 06 - 424 95 413 of pieter.dewit@welzin.nl.

 

Over WELZIN

WELZIN is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en voor mensen die iets voor anderen of hun eigen buurt willen doen. Wij streven er naar dat iedere inwoner van Eemland, van jong tot oud, op zijn eigen manier, deel kan nemen aan onze samenleving. Soms met hulp van anderen, dichtbij en zoveel mogelijk op eigen kracht. Wij geloven in een sociale samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet. WELZIN werkt in Eemland en omstreken: Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hoevelaken, Nijkerk, Leusden en Soest(-erberg).