Thuisbegeleiding

U hebt het gevoel vast te lopen thuis. Wellicht verloopt de relatie met uw kinderen moeizaam. Of u hebt moeite met geldzaken en de rekeningen stapelen zich op. Ook kunt u last hebben van depressieve gevoelens. U wilt graag iets veranderen, maar waar moet u beginnen?

Thuisbegeleiding ondersteunt u en/of uw gezin als u problemen heeft op één of meerdere gebieden, bijvoorbeeld in de huishouding, uw relatie, administratie, verzorging en opvoeding. 

Praktisch en doelgericht aan de slag

Thuisbegeleiding van WELZIN kan u helpen om het thuis zelf weer beter op de rit te krijgen. Samen met u zoeken we naar oplossingen en gaan we praktisch en doelgericht aan de slag om problemen te verminderen of erger te voorkomen.

Zelf regie nemen

Thuisbegeleiding neemt geen taken van u over, maar helpt u om weer zelf de regie te nemen en zelfvertrouwen te vergroten. U leert om het zelf te doen en weer zelfstandig om te gaan met uw situatie. Dit zorgt voor lucht. Niet alleen in uw hoofd, maar vooral in de organisatie van de alledaagse dingen.

Wilt u meer informatie over Thuisbegeleiding? Download dan de folder Thuisbegeleiding rechts op deze pagina.

WELZIN biedt ook Videohometraining, een krachtige methode bij de ondersteuning van gezinnen. Meer weten over deze vorm van begeleiding?

Ga direct naar Videohometraining

Direct aanmelden

Aanmeldformulier voor verwijzers (u kunt het ingevulde formulier mailen naar thuisbegeleiding@welzin.nl)

Woont u in Baarn of Soest, dan kunt u zich rechtstreeks bij ons aanmelden via telefoon, mail of aanmeldformulier. 

Voor andere gemeenten geldt:

 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u direct in contact komen met Thuisbegeleiding? Bel dan naar 033 - 469 2 469 of stuur een e-mail naar thuisbegeleiding@welzin.nl