Activiteiten

17
Jun
Inloopspreekuur WELZIN Baarn

Pit Baarn

Een paar keer per week heeft ons maatschappelijk werk inloopspreekuur bij Pit Baarn. Hier kunt u terecht met al uw vragen over welzijn, opvoeding, ondersteuning of andere vragen, voor uzelf of een naaste.

Inloopspreekuren zijn op:

  • maandag- en vrijdagmorgen van 10:00 - 12:00 uur.
  • woensdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur.

Pit Baarn vindt u op adres Eemnesserweg 17 in Baarn. Kom gerust langs! Heeft u vragen over het inloopspreekuur of andere ondersteuning, bel gerust met 033 - 469 2 469.

Gratis
17
Jun
Inloop voor scheidingsvragen Baarn

WELZIN Baarn

Bent u net gescheiden of overweegt u een scheiding? Wekelijks is er in Baarn een inloop voor scheidingsvragen. De inloop is voor iedereen met vragen over scheiden en/of hun scheiding. Dat kunnen ook opa's en oma's zijn die hun kleinkinderen niet meer zien, of niet weten hoe om te gaan met de scheiding van hun zoon of dochter.

Tijdens de (gratis) inloop is er professionele ondersteuning aanwezig, kunt u informatie en advies krijgen en waar nodig een doorverwijzing. Iedere maandagmorgen van 10:30 - 11:30 uur, Koningsweg 4, Baarn (m.u.v. schoolvakanties).

Gratis
18
Jun
Inloop GOOS Geld Op Orde Soest

Plantage Soest

Komt u aan het eind van de maand niet uit met uw geld? Stapelen rekeningen zich op en krijgt u maar geen overzicht in uw financiële administratie? Dan kunt u vanaf nu iedere dinsdag, woensdag en donderdag terecht bij Inlooppunt GOOS ‘Geld Op Orde Soest’.

Gratis
19
Jun
Assertiviteitstraining mei 2019 Soest

WELZIN Soest

In de Assertiviteitstraining leert u te accepteren dat u een grens heeft, hoe u die aangeeft en te zeggen wat u denkt, voelt en wilt. Er wordt gewerkt met een persoonlijk leerdoel en individuele werktijd, waarmee in groepsverband aan de slag gegaan wordt. Oefeningen en rollenspelen worden aangeboden en huiswerkopdrachten worden meegegeven.

Voor meer informatie of aanmelden, mail naar info@welzin.nl of bel 033 - 469 2 469.

€ 40.00

Pagina 1 van 2