Activiteiten

10
Apr
Inloop voor scheidingsvragen Soest

WELZIN Soest

Heeft u vragen m.b.t. een scheiding dan kunt u bij ons terecht voor informatie, advies en een luisterend oor.

Gratis
13
Apr
Inloopspreekuur WELZIN Baarn

Pit Baarn

Een paar keer per week heeft ons maatschappelijk werk inloopspreekuur bij Pit Baarn. Hier kunt u terecht met al uw vragen over welzijn, opvoeding, ondersteuning of andere vragen, voor uzelf of een naaste.

Inloopspreekuren zijn op:

  • maandag- en vrijdagmorgen van 10:00 - 12:00 uur.
  • woensdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur.

Pit Baarn vindt u op adres Eemnesserweg 17 in Baarn. Kom gerust langs! Heeft u vragen over het inloopspreekuur of andere ondersteuning, bel gerust met 033 - 469 2 469.

Gratis
13
Apr
Inloop voor scheidingsvragen Baarn

WELZIN Baarn

Bent u net gescheiden of overweegt u een scheiding? Wekelijks is er in Baarn een inloop voor scheidingsvragen. De inloop is voor iedereen met vragen over scheiden en/of hun scheiding. Dat kunnen ook opa's en oma's zijn die hun kleinkinderen niet meer zien, of niet weten hoe om te gaan met de scheiding van hun zoon of dochter.

Tijdens de (gratis) inloop is er professionele ondersteuning aanwezig, kunt u informatie en advies krijgen en waar nodig een doorverwijzing. Iedere maandagmorgen van 10:30 - 11:30 uur, Koningsweg 4, Baarn (m.u.v. schoolvakanties).

Gratis
13
Apr
Kids in Action kindergroep/ workshops X kids Soest

Metris

X kids is een samenwerking tussen een fysiotherapeut, diƫtiste en maatschappelijk werk. Kinderen gaan 2 keer per week sporten en krijgen daarnaast adviezen van de dietiste en maatschappelijk werker. Voor de ouders zijn er ouderbijeenkomsten om te leren hoe ze hun kind kunnen steunen.

Voor meer informatie of aanmelden, mail naar soest@welzin.nl

Gratis

Pagina 1 van 2