Activiteiten

23
Sep
Bij Kameleon Thuis

Locatie volgt

De kindergroep Bij Kameleon Thuis is er voor kinderen van 4-8 jaar en 8-12 jaar die thuis spanning en stress meemaken. In elk gezin zijn er wel eens spanningen en stressvolle momenten. Dat is normaal. Maar in sommige gezinnen zijn de spanningen heftiger en langduriger dan in andere gezinnen. Ouders gaan uit elkaar, een ouder of kind wordt ernstig ziek of iemand komt te overlijden. Er kan ook sprake zijn van spanning door langdurige zorgen over werk, schulden, verslaving, ruzies en geweld.

Bij Kameleon Thuis is een leuke kinderclub met negen bijeenkomsten waar kinderen door middel van (toneel)spel, knutselen en tekenen ervaren dat zij niet de enigen zijn waarbij het thuis soms niet zo leuk is. Zo merken ze ook dat zij niet de oorzaak zijn van de spanningen. In de groep leren zij hoe zij hun gevoelens kunnen herkennen, deze passend te uiten en dat ze trots mogen zijn op wat goed gaat.

Ouders zijn belangrijk voor kinderen en daarom zijn er twee ouderbijeenkomsten bij de Kameleon-groep.

Deze kindergroep is beschikbaar voor kinderen uit Leusden. Voor meer informatie en aanmelden, neem contact op met Corinne Mooren via c.mooren@lariks-leusden.nl

€ 40.00