In de regio

WELZIN is actief in regio Eemland (Amersfoort, Achterveld, Baarn, Bunschoten, Hoevelaken, Leusden, Soest of Soesterberg). In Amersfoort ondersteunt WELZIN bewoners met Thuisbegeleiding en Dagactiviteiten voor senioren. In de gemeenten Baarn, Soest en Soesterberg biedt WELZIN ook groepsmaatschappelijk werk en individuele begeleiding, naast eerder genoemde Thuisbegeleiding. In meerdere gemeenten in regio Eemland, maar ook in Blaricum, Eemnes, Laren (BEL) en Woudenberg kunnen inwoners gebruik maken van Buurtbemiddeling. 

Maatschappelijk werk (groepsgewijs en individueel)

Inwoners uit Baarn, Soest en Soesterberg kunnen ondersteuning krijgen van Maatschappelijk werk WELZIN, zowel in groepsverband als individueel. WELZIN werkt in verschillende gemeenten nauw samen met partners, bijvoorbeeld Welzijn Baarn, scholen in basis- en voortgezet onderwijs en vele andere organisaties.

Thuisbegeleiding

Voor bewoners uit Eemland kan gebruik worden gemaakt van Thuisbegeleiding, als de structuur in huishouden zoek is, er financiële problemen zijn, of andere problemen in het gezin. 

Ga naar Thuisbegeleiding

Dagactiviteiten

WELZIN biedt dagbesteding voor senioren in meerdere wijken in Amersfoort én in de regio. Bij dagbesteding ontmoeten senioren elkaar en ondernemen zij samen activiteiten. Dagbesteding draagt eraan bij dat senioren langer zelfstandig kunnen blijven wonen, sociale contacten opdoen en samen actief blijven. 

Ga naar Dagactiviteiten

Buurtbemiddeling

Ook kunnen bewoners uit de gemeenten Soest, Soesterberg, Nijkerk, Blaricum, Eemnes, Laren en Woudenberg kunnen gebruik maken van Buurtbemiddeling, als er een conflict of ruzie is met buren of buurtbewoners waar u zelf niet uitkomt. 

Ga naar Buurtbemiddeling

 

WELZIN is een activiteit van Beweging 3.0.