Baarn

Zit u ergens mee? Heeft u relatieproblemen, problemen met of vragen over uw opgroeiende kinderen? Of ervaart u stress en komt u zelf even niet verder? WELZIN is er voor u.  

Inloopspreekuren

WELZIN is in Baarn nauw betrokken bij Pit Baarn. Hier zijn wekelijks inloopspreekuren waar ook professionals van WELZIN aanwezig zijn voor al uw vragen over welzijn en/of ondersteuning.

Wekelijkse inloop bij Pit Baarn (Eemnesserweg 17, Baarn)

  • Maandag- en vrijdagmorgen van 10:00 - 12:00 uur.
  • Woensdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur.

Wekelijkse inloop bij WELZIN (Koningsweg 4, Baarn)

  • Maandagmorgen van 10:30 - 11:30 uur - Inloop scheidingsvragen.
    (behalve in schoolvakanties).

 

Thuisbegeleiding

Woont u in Baarn en heeft u moeite om structuur aan te brengen in het dagelijkse leven, heeft u problemen in uw gezin, bijvoorbeeld bij opvoeding, of heeft u financiële zorgen? Thuisbegeleiding kan dan ondersteuning bieden. Samen kijken we waar het scheef loopt, ondersteunen u om het thuis weer beter op de rit te krijgen. Ook kijken we hoe we uw netwerk van contacten kunnen uitbreiden en verstevigen, zodat u ook in de buurt meer aan elkaar kunt hebben.

Ga naar Thuisbegeleiding

Maatschappelijk werk

Via maatschappelijk werk geeft WELZIN advies en informatie en bieden we een steuntje in de rug als dat nodig is. Dat kan zijn via het groepsmaatschappelijk werk, of met individuele ondersteuning, als de problematiek daarom vraagt. Met deze ondersteuning kunt u uw leven weer op de rit krijgen en met meer zelfvertrouwen en plezier verder.

Recente woorden van een cliënt: "Het maatschappelijk werk was de enige plek waar ik niet van het kastje naar de muur werd gestuurd. Zonder jullie steun had ik de moed en hoop allang opgegeven."

Groepen en trainingen voor jong en oud

WELZIN biedt meerdere trainingen, cursussen en groepen voor alle leeftijden, gerelateerd zijn aan een bepaald thema, bijvoorbeeld scheiden, sociale vaardigheid, Samen Doen, themabijeenkomsten etc.  Kijk in het menu bij Jeugd, Volwassenen of Senioren voor het cursusaanbod. 

Ondersteuning buurtinitiatief

U wilt graag iets doen in uw buurt. Een steentje bijdragen aan een gezonde en leefbare wijk. WELZIN ondersteunt u hierbij! In samenwerking met Welzijn Baarn is het Oosterhei Project gestart, waarbij wij op individueel, groeps- en buurtniveau participatie van bewoners ondersteunen om eigen kracht in de Baarnse wijk de Oosterhei te versterken. 

Wilt u ook iets doen in uw wijk? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens. 

Inloop voor scheidingsvragen

Iedere maandag van 10:30 - 11:30 uur, Koningsweg 4, Baarn.

Heeft u een vraag? Kom in contact!

WELZIN Baarn
Koningsweg 4
3743 EV Baarn
Tel: 033 - 469 2 469
E-mail algemeen: info@welzin.nl
E-mail lokaal: baarn@welzin.nl

 

Team Baarn: v.l.n.r.: Adrie, Eline & Machteld. 

                                                                                                AMWteam juni 2017