Bunschoten-Spakenburg

Zit u ergens mee? Heeft u een vraag of probleem waar u bij anderen niet mee terecht kunt? Bijvoorbeeld thuis, met uw relatie of gezin? Of heeft u andere zorgen waar zelf niet uit komt? WELZIN is er voor u.

 

Thuisbegeleiding

Woont u in Bunschoten en vindt u het moeilijk om structuur aan te brengen in het dagelijkse leven? Heeft u problemen thuis, bijvoorbeeld bij opvoeding, of heeft u financiële zorgen? Thuisbegeleiding kan u dan een steuntje in de rug bieden. Samen kijken we waar het scheef loopt en leert u hoe u zelf de dagelijkse dingen beter kunt organiseren. Daarnaast proberen we gericht uw sociale netwerk uit te breiden en te verstevigen, zodat u ook in de buurt meer aan elkaar kunt hebben.

Ga naar Thuisbegeleiding

 

Dagactiviteiten voor kwetsbare ouderen

WELZIN biedt in Bunschoten-Spakenburg Dagactiviteiten voor ouderen met (beginnende) dementie op de bijzondere locatie Eemlandhoeve. Meerdere dagen per week is er een activiteitenprogramma waarin recreatie en educatie voorop staan. Natuur, buiten zijn en beweging hebben een positief effect op de lichamelijke en geestelijke gezondheid, dit geldt ook voor ouderen. De locatie Eemlandhoeve leent zich dan ook perfect voor een gezond en afwisselend programma, afgestemd op wensen en behoeften van de deelnemers. 

Ga naar Dagactiviteiten

 

Heeft u een vraag? Kom in contact!

Heeft u een vraag over onze dienstverlening in Bunschoten? Bel dan naar 033 - 469 2 469 of stuur een e-mail naar info@welzin.nl.