Nijkerk en Hoevelaken

WELZIN ondersteunt bewoners uit Nijkerk, bijvoorbeeld als u problemen heeft thuis, met structuur, administratie of zorg binnen uw gezin. Ook bieden we ondersteuning voor kwetsbare ouderen, via Thuisbegeleiding, maar ook met Dagactiviteiten.

 

Thuisbegeleiding

Woont u in Nijkerk of Hoevelaken en heeft u moeite om structuur aan te brengen in het dagelijkse leven, heeft u problemen in uw gezin, bijvoorbeeld bij opvoeding, of heeft u financiële zorgen? Thuisbegeleiding kan dan ondersteuning bieden. Samen kijken we waar het scheef loopt, ondersteunen u om het thuis weer beter op de rit te krijgen. Ook kijken we hoe we uw netwerk van contacten kunnen uitbreiden en verstevigen, zodat u ook in de buurt meer aan elkaar kunt hebben.

Ga naar Thuisbegeleiding

 

Dagbesteding

WELZIN biedt dagbesteding voor senioren in Nijkerk.

Ontmoetingscentrum Nijkerk
Geopend: maandag, dinsdag en donderdag van 9:30 - 16:00 uur

Locatie: Parochiehuis Sint Jan
Holkerstraat 36
3861 CE Nijkerk
Tel: 06 - 203 50 745
E-mail: ontmoetingscentrumnijkerk@welzin.nl

Facebook: www.facebook.com/dagcentrumopdepol
Instagram: @ontmoetingscentrumnijkerk

Meer informatie over Dagactiviteiten

 

Buurtbemiddeling

Inwoners van Nijkerk en Hoevelaken kunnen (gratis) gebruik maken van Buurtbemiddeling als zij in conflict zijn met hun buren of buurtbewoners en hier samen niet uit komen. Professionals van Buurtbemiddeling helpen om de communicatie onderling te verbeteren en samen te zoeken naar een passende oplossing waar beide partijen goed mee vooruit kunnen.

Ga naar Buurtbemiddeling

 

Trainingen en cursussen

Er worden in Nijkerk verschillende trainingen en cursussen per leeftijdsgroep aangeboden via PIT Nijkerk: prenataal, van nul tot vier jaar, van vier tot twaalf jaar en van twaalf jaar en ouder. Klik hier voor meer informatie en hoe u uw kind kunt kunt aanmelden.

 

Heeft u een vraag? Kom in contact!

Heeft u een vraag over onze dienstverlening in Nijkerk of Hoevelaken? Bel dan naar 033 - 469 2 469 of stuur een e-mail naar info@welzin.nl.