Ondersteuning

Je gaat naar school, je speelt met vrienden, je doet aan sport. Het gaat net als vele andere kinderen. Toch ben je vaak niet blij. Niemand merkt iets aan je, want je wilt flink zijn. Iedereen heeft wel eens momenten van blijdschap en verdriet. Je maakt je ergens zorgen om of je vindt het moeilijk op school. 

Soms is het ook heel moeilijk om over problemen te praten. Je durft niet, je weet niet wat je moet zeggen of je denkt dat je de enige bent met problemen. Dat is niet waar. Er zijn meer kinderen die niet blij zijn. Misschien doordat ouders gaan scheiden, er iemand ziek is of er andere problemen thuis zijn. Of je hebt weinig vrienden om mee te spelen en je voelt je eenzaam.

 

Op school, thuis, of in een kindergroep

WELZIN kan je een steuntje in de rug geven, met een gesprek, of met een kindergroep waar ook andere kinderen komen die hetzelfde meemaken als jij. 

Samen met andere kinderen kun je je ervaringen delen, kun je tips krijgen om je beter te voelen, maak je vrienden en voel je je weer sterker, op school en thuis.

 

We ondersteunen kinderen van klein tot groot!

Deze groepen zijn bij WELZIN alleen te volgen door kinderen uit Baarn, Soest en Soesterberg. Heb je een vraag, of heb je ondersteuning nodig, thuis of op school? Neem contact met ons op!

In Amersfoort wordt deze ondersteuning aangeboden door Indebuurt033

Heeft u als ouder vragen over de ontwikkeling van uw kind, of maakt u zich zorgen? Neem contact met ons op of kijk hoe wij ouders en verzorgers ondersteunen.