Billy Boem - een kindergroep voor kinderen van 8 - 12 jaar

Zijn er problemen bij jou thuis en voel jij je daardoor niet fijn? Misschien is er thuis iemand ziek, zijn je ouders gescheiden of zijn er andere dingen aan de hand. Weet dat je niet alleen bent!

 

Kinderclub

Billy Boem Kinderclub is er voor kinderen van 8 tot 12 jaar die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Misschien voel je veel spanning thuis. Kinderen vinden het soms moeilijk om met hun ouders te praten over problemen. Ze willen geen extra last zijn voor hun ouders, of ze weten niet hoe ze met hun gevoel om moeten gaan. Herken jij dit?

 

Iemand die je begrijpt

Als een stressvolle periode te lang duurt, dan kunnen kinderen in een isolement raken of andere problemen krijgen. Voor deze kinderen, misschien ook voor jou, is het fijn om met iemand te kunnen praten die je begrijpt, aan wie je niet alles hoeft uit te leggen of die hetzelfde meemaakt. 

Bij Billy Boem leer je dat het niet aan jou ligt wat er thuis gebeurt. De Billy Boem Kinderclub duurt 10 weken. Ook voor ouders zijn er 3 bijeenkomsten. Het is belangrijk dat ouders weten wat jij als kind voelt en hoe zij je beter kunnen ondersteunen.

 

Voor ouders en verwijzers

Voor ouders zijn er drie bijeenkomsten waarin betrokkenheid wordt gevraagd bij de kindergroep en wat de kinderen daar leren, iets wat voor de kinderen zelf heel belangrijk is.

 

Meer weten over Billy Boem? 

In de regio is de Billy Boem-groep beschikbaar voor kinderen uit Baarn, Soest en Soesterberg. In Amersfoort is Billy Boem onderdeel van Indebuurt033.

Wil je meer weten over Billy Boem, of wil je je kind aanmelden? Neem dan contact met ons op, via 033 - 469 2 469 of via info@welzin.nl