Video's

WELZIN werkt voor mensen. Dat doen wij in samenwerking met bewoners, vrijwilligers en (partner)organisaties. Onderstaande video's geven een indruk van hoe wij werken. Hoe kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met de juiste ondersteuning hun leven weer op de rit krijgen en (actief) mee kunnen doen. 

WELZIN - Dagactiviteiten - Deelneemster Joke vertelt
WELZIN biedt dagactiviteiten voor senioren met beginnende geheugenproblemen en/of eenzaamheid in Amersfoort en omgeving. Deelneemster Joke vertelt wat het voor haar betekent om via de dagactiviteit anderen te kunnen ontmoeten en actief mee te blijven doen
WELZIN - Dagactiviteiten - Deelneemster Coby vertelt
WELZIN biedt dagactiviteiten voor senioren met beginnende geheugenproblemen en/of eenzaamheid in Amersfoort en omgeving. Deelneemster Coby vertelt over de dagactiviteit en wat dit voor haar betekent in haar dagelijks leven.
WELZIN - Maatschappelijk werk
Ingrijpende gebeurtenissen zoals verlies, echtscheiding of financiële problemen kunnen ervoor zorgen dat mensen (tijdelijk) de regie kwijtraken. WELZIN helpt mensen weer grip te krijgen op hun leven.
WELZIN - Piep zei de muis (4 tot 8 jaar): ''spanningen thuis''
PIEP zei de MUIS is een kindergroep in Soest en Baarn voor kinderen van 4 - 8 jaar met problemen/spanningen thuis. Spelenderwijs leren kinderen om problemen te verwerken en met emoties om te gaan.

Pagina 1 van 2