Ik heb een vraag

Heeft u zorgen of loopt u rond met een probleem of vraag waar u bij uw familie, vrienden of buren niet mee terecht kunt? Weet dat u terecht kunt bij WELZIN. Voor een luisterend oor, voor advies en voor ondersteuning. Waar nodig verwijzen wij u naar de juiste contactpersonen of organisaties die u verder kunnen helpen.

Neem contact met ons op!

Neem contact op met WELZIN, via 033 - 469 2 469 of stuur een e-mail naar info@welzin.nl

Andere belangrijke telefoonnummers

Buurtbemiddeling

Heeft u een conflict met uw buren waar u zelf niet uit komt? Neem contact op met Buurtbemiddeling.

Bel: 033 - 469 2 420
Of ga naar de website: Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van Buurtbemiddeling: www.problemenmetjeburen.nl

Thuisbegeleiding 

Is de structuur thuis zoek en kunt u ondersteuning gebruiken bij bijv. administratie of de organisatie van de dagelijkse dingen? Neem contact op met Thuisbegeleiding.

Bel: 033 - 469 2 561
Of stuur een e-mail naar thuisbegeleiding@welzin.nl

Mishandeling en huiselijk geweld

Bent u slachtoffer van (huiselijk) geweld of mishandeling, of kent u iemand die thuis problemen heeft? Blijf er niet mee zitten en zet de eerste stap. U kunt terecht bij Veilig Thuis.

Bel: 0800 - 2000 (gratis en 24 uur per dag bereikbaar)
Of ga naar de website: www.vooreenveiligthuis.nl

Is er een noodgeval of levensbedreigende situatie? Bel dan 112.

Wijkteam in uw wijk

Hebt u hulp nodig, voor uzelf of thuis? Heeft u een vraag over zorg? Dan kunt u bij het wijkteam terecht. Ga via onderstaande link naar een overzicht van alle wijkteams en neem contact op met het wijkteam in uw wijk.

Wijkteams in Amersfoort