Ondersteuning

U bent zelfstandig ingesteld en hebt altijd veel zelf gedaan. Nu bent u ouder en merkt u dat het niet altijd meer vanzelf gaat. Misschien heeft u een dierbare verloren en moet u de draad weer op zien te pakken. Dat valt niet mee. Of uw gezondheid is achteruit gegaan en u bent daardoor minder mobiel. U vindt het lastig om ondersteuning te vragen.

 

Voor elkaar klaarstaan

Het is mogelijk om ondersteuning te krijgen. Zo kunt u via maatschappelijk werk misschien aansluiten bij een groep, zoals een koffie-ochtend, een gesprekgroep of cursus. Voor activiteiten in de buurt kunnen we u mogelijk verwijzen naar andere organisaties in de buurt die groepen of activiteiten organiseren. Zo leert u niet alleen nieuwe mensen kennen, u kunt ook ervaringen delen en in de toekomst wellicht samen dingen ondernemen. 

WELZIN biedt daarnaast ook dagactiviteiten voor mensen die te maken hebben met lichte psychiatrische problemen of geheugenproblemen. Voor deze mensen is het vaak lastiger om sociale contacten te onderhouden en/of activiteiten te ondernemen. Meedoen in de samenleving en een zinvolle dagbesteding waarbij u anderen kunt ontmoeten helpt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven in zo goed mogelijke gezondheid.

 

Individuele ondersteuning

Waar nodig kan Maatschappelijk werk van WELZIN ondersteuning bieden. Ook is Thuisbegeleiding beschikbaar.

Meer informatie over Thuisbegeleiding 

 

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over ondersteuning, neem contact met ons op via
033 - 469 2 469 of stuur een e-mail naar info@welzin.nl

 

Heeft u extra zorg nodig?

Heeft u extra zorg nodig, bijvoorbeeld Thuiszorg of verpleging? Dan kan Beweging 3.0 wellicht iets voor u betekenen. Ga direct naar Beweging3.nl