Ondersteuning

U bent zelfstandig ingesteld en hebt altijd veel zelf gedaan. Nu bent u ouder en merkt u dat het niet altijd meer vanzelf gaat. Misschien heeft u een dierbare verloren en moet u de draad weer op zien te pakken. Dat valt niet mee. Of uw gezondheid is achteruit gegaan en u bent daardoor minder mobiel. U vindt het lastig om ondersteuning te vragen.

Voor elkaar klaarstaan

Het is mogelijk om ondersteuning te krijgen. U bent niet de enige bij wie het even niet zo wil lukken. Buren kunnen wellicht een helpende hand bieden als het gaat om klusjes of een boodschapje. WELZIN ondersteunt dergelijke buurtinitiatieven waarbij wijk- en buurtbewoners voor elkaar klaarstaan. Voor hand- en spandiensten, maar ook voor een luisterend oor of een wandeling in de buurt.

Ga direct naar Burenhulpdienst
Ga direct naar de Boodschappenplusbus

Op meerder locaties in Amersfoort worden activiteiten georganiseerd waar u anderen kunt ontmoeten, vragen kunt stellen en contacten kunt opdoen.

Ga direct naar Steunpunten Senioren of kijk eens in de Agenda op deze website.

Individuele ondersteuning

We kunnen u in contact brengen met een buurtbewoner, maatje of vrijwilliger, mocht u zich eenzaam voelen. Waar nodig kan Maatschappelijk werk van WELZIN ondersteuning bieden. Ook is Thuisbegeleiding beschikbaar.

Meer informatie over Thuisbegeleiding
Meer informatie over Vrijwilliger Thuis

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over ondersteuning, neem contact met ons op via
033 - 469 2 469 of stuur een e-mail naar info@welzin.nl

Heeft u extra zorg nodig?

Heeft u extra zorg nodig, bijvoorbeeld Thuiszorg of verpleging? Dan kan Beweging 3.0 wellicht iets voor u betekenen. Ga direct naar Beweging3.nl

Leef3.nu, een zusterorganisatie van WELZIN, biedt een scala aan (betaalde) gemaksdiensten die uw leven wat comfortabeler kunnen maken en bijdragen aan de nodige ontspanning. Ga direct naar Leef3.nu