Activiteiten

18
Dec
Dagactiviteiten Eemlandhoeve

De Eemlandhoeve

Dagbesteding Eemlandhoeve is een samenwerking tussen Welzin en Bzzzonder Eemlandhoeve en vindt plaats in een gezellige huiskamer. Bij dagbesteding Eemlandhoeve staan ouderen centraal; ouderen die te maken hebben met sociale en/of psychiatrische problematiek, maar ook met lichte cognitieve of somatische beperkingen. Thuis wonen blijft dan vaak langer mogelijk. Dagbesteding is geopend op maandag en donderdag van 9.30 - 16.00 uur.

We bieden:

  • Zinvolle activiteiten, afgestemd op uw wensen, talenten en mogelijkheden
  • Ontspanning met activiteiten op of om de boerderij.
  • Structuur, waarbij activiteit en rust elkaar afwisselen.
  • Sociale contacten, ook met mensen uit andere groepen op de zorgboerderij.
  • Begeleiding door een deskundige medewerker met ondersteuning door vrijwilligers.
  • Gezellige en warme sfeer en hulp waar nodig.

Voor deelname aan de dagbesteding heeft u een beschikking nodig van de gemeente. Deelnemen kan ook met een pgb of particulier tarief.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact op met Yvonne van den Nieuwenhuijzen

€ 50.00
18
Dec
Inloop voor scheidingsvragen

WELZIN Baarn

De inloop is voor iedereen met vragen over scheiden en/of hun scheiding. Dat kunnen mensen zijn die een scheiding overwegen of net zijn gescheiden. Of opa’s en oma’s die hun kleinkinderen niet meer zien, of niet weten hoe om te gaan met vragen over de scheiding. Locatie: WELZIN Baarn

Gratis
19
Dec
Dagactiviteiten - De Kennisclub

OC Leusderweg

Hoogopgeleide mensen met dementie kunnen het lastig vinden om naar een ontmoetingscentrum te gaan. Activiteiten zoals spelletjes spreekt hen soms niet zo aan. Voor deze mensen is er De Kennisclub in Hoevelaken.

De kosten zijn de 35 euro, particulier tarief. Het is ook mogelijk om een dagdeel via een WMO-beschikking van de gemeente deel te nemen.  

Vanaf dinsdag 11 juli 2017 is De Kennisclub verhuisd naar de

Leusderweg 110 
3817 KD Amersfoort
T 06- 42 62 31 53

€ 35.00
21
Dec
Administratie voor elkaar! Soest

WELZIN Soest

Hulp nodig met uw post, een aanvraag of telefoontje? Vindt u het fijn als er even iemand mee kijkt om u op weg te helpen? U bent van harte welkom Hulp nodig met uw post, een aanvraag of telefoontje? Vindt u het fijn als er even iemand mee kijkt om u op weg te helpen? U bent van harte welkom op de Nieuweweg 14 in Soest.

Gratis

Pagina 1 van 2