Activiteiten

28
Mei
Mindfulnesstraining

WELZIN Baarn

De Mindfulness training helpt u om bewuster te worden van uw gedachten, gevoelens, ademhaling, van uw eigen lichaam en uw reactie op stress. Met dagelijkse oefeningen en bewuste aandacht leert u stress te verminderen en energie te verhogen. Piekeren, angst en somberheid nemen af en er komt meer ruimte om te genieten.

€ 40.00
28
Mei
Bij Kameleon thuis (8-12 jaar)

CJG Leusden

Bij kameleon thuis is een preventieve kindergroep voor kinderen van 8-12 jaar die thuis veel spanning en stress meemaken, bijvoorbeeld als gevolg van psychiatrie, (v)echtscheiding, heftige ruzies thuis of verlies. Gedurende 8 bijeenkomsten leren kinderen te vertellen over hun situatie thuis, leren ze hun emoties kennen en uiten en krijgen ze handvatten om met lastige situaties om te gaan en steun te vragen. Naast praten is er veel ruimte voor ontspanning.

Gratis
29
Mei
Met meer zelfvertrouwen naar de brugklas

WELZIN Soest

De brugklas! Spannend? Als je naar de brugklas gaat, verandert er veel. Je krijgt meer huiswerk, andere vrienden, minder vrije tijd en misschien moet je ook wat langer naar school fietsen. Helemaal niet gek als je deze overstap spannend vindt. Wat meer zelfvertrouwen kan je dan helpen. Dat kun je krijgen door bij ons de training te volgen.

€ 40.00
31
Mei
Assertiviteitstraining

WELZIN Soest

In de assertiviteitstraining leert u te accepteren dat u een grens heeft, hoe u die aangeeft en te zeggen wat u denkt, voelt en wilt. Er wordt gewerkt met een persoonlijk leerdoel en individuele werktijd, waarmee in groepsverband aan de slag gegaan wordt. Oefeningen en rollenspelen worden aangeboden en huiswerkopdrachten worden meegegeven.

€ 40.00

Pagina 1 van 2