Compliment

Hebt u positieve ervaringen met onze dienstverlening? Heeft u een prettig gesprek gehad, goede aansluiting gevonden in een groep en bent u hierin goed begeleid? Of bent u ergens anders tevreden over? Dan horen we dit natuurlijk graag van u. Laat het ons weten! U kunt onderstaand formulier invullen, maar ook een e-mail sturen naar info@welzin.nl. Het is ook mogelijk om een berichtje te plaatsen op onze Facebookpagina.

Suggestie

Goede ideeën zijn altijd welkom. Hebt u een suggestie waardoor wij ons werk nog beter kunnen doen? Laat het ons dan weten en vul onderstaand formulier in. Als u dat prettiger vindt, kunt u ook een e-mail sturen naar info@welzin.nl. Alvast hartelijk dank voor het meedenken! 

Klacht

Ondanks onze inzet, kan het zijn dat u niet tevreden bent over een dienst van WELZIN. Ondanks dat we uw klacht betreuren, hebben we wel iets aan deze informatie. We stellen het dan ook op prijs als u uw klacht met ons deelt, zodat we met u in gesprek kunnen gaan en kwaliteit kunnen verbeteren. 

Onderstaand formulier kunt u gebruiken om uw klacht aan ons door te geven. Vergeet niet uw contactgegevens in te vullen, zodat we zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen. Uiteraard mag u ons ook mailen via info@welzin.nl of bellen naar 033 - 469 2 469. 

AVG - bescherming persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier onze privacy- en cookieverklaring

Deel via onderstaand formulier uw compliment, suggestie of klacht met ons