Volwassenen

Thuis hoort een plek te zijn waar u zich prettig en veilig voelt. Een plek waar u energie opdoet na een lange dag en waar u steun vindt, als dat nodig is. Natuurlijk is het niet altijd gezellig. Iedereen heeft wel eens zijn mindere momenten, maar vaak lost dit zich vanzelf weer op.

Mag ik om hulp vragen?

Zijn er serieuzere problemen of zorgen, thuis, op werk of ergens anders, dan kan dit een flinke stempel drukken op uw gemoed en de sfeer thuis. Ook al is het soms moeilijk om hulp te vragen, weet dat u het niet alleen hoeft te doen. Dat kan hulp zijn van familie, of buren, maar als u daar niet terecht kunt, kan WELZIN ook iets voor u betekenen. Wij bieden een luisterend oor, kunnen u in contact brengen met andere mensen uit de buurt of met (professionele) hulp, mocht dat nodig zijn.

Werkplaatsen van het maatschappelijk werk

Met zogenaamde themawerkplaatsen, bestaand uit een aanbod van trainingen, groepen en (groeps-) activiteiten, ondersteunt WELZIN bewoners bij hun gevoel van welbevinden, bij het meedoen in de samenleving of het verwerken van bijvoorbeeld een scheiding. 

Ga naar de Werkplaatsen voor een overzicht van ons aanbod.

Aansluiting in de wijk

Ook als u juist iets wilt betekenen voor een ander, of meer aansluiting wilt in de wijk en activiteiten wilt ondernemen met anderen, bent u bij WELZIN aan het juiste adres. In iedere wijk worden voor en door bewoners activiteiten georganiseerd, ondersteund door WELZIN. U bent hier van harte welkom!

Ga naar Ontmoeten om meer weten over onze dienstverlening

Ga naar WELZIN in de wijk om in contact te komen met onze professionals in de wijk én om te zien wat er in de wijk is te doen.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Ga naar Contact of kijk bij WELZIN in de wijk voor contactgegevens van onze professionals in de wijk.