Volwassenen

Thuis hoort een plek te zijn waar u zich prettig en veilig voelt. Een plek waar u energie opdoet na een lange dag en waar u steun vindt, als dat nodig is. Natuurlijk is het niet altijd gezellig. Iedereen heeft wel eens zijn mindere momenten, maar vaak lost dit zich vanzelf weer op.

Mag ik om hulp vragen?

Zijn er serieuzere problemen of zorgen, thuis, op werk of ergens anders, dan kan dit een flinke stempel drukken op uw gemoed en de sfeer thuis. Ook al is het soms moeilijk om hulp te vragen, weet dat u het niet alleen hoeft te doen. Dat kan hulp zijn van familie, of buren, maar als u daar niet terecht kunt, kan WELZIN ook iets voor u betekenen. Wij bieden een luisterend oor, kunnen u in contact brengen met andere mensen uit de buurt of met (professionele) hulp, mocht dat nodig zijn.

Ook bieden we verschillende groepen, cursussen en activiteiten die bewoners ondersteunen bij hun gevoel van welbevinden, bij het meedoen in de samenleving of het verwerken van bijvoorbeeld een scheiding. We bieden groepen voor alle leeftijden.

Aansluiting in de wijk

Ook als u juist iets wilt betekenen voor een ander, of meer aansluiting wilt in de wijk en activiteiten wilt ondernemen met anderen, bent u bij WELZIN aan het juiste adres. We denken graag mee over de mogelijkheden. 

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

U kunt ons bereiken via 033 - 469 2 469 of via info@welzin.nl. Wilt u contact met locaties in de regio, zoals Baarn of Soest, kijkt u dan bij WELZIN in de regio.