Ontmoeting

Of u nu kleine kinderen hebt of al iets oudere kinderen, als ouder loopt u tegen dingen aan, hebt u vragen en onzekerheden: pak ik het wel goed aan? Bent u er voor hen wanneer dat nodig is? Misschien maak u zich juist zorgen over de ontwikkeling van uw kind. Hoe dan ook is het prettig om andere ouders te ontmoeten met wie u van gedachten kunt wisselen en ervaringen kunt delen.

WELZIN ondersteunt ouders met opgroeiende kinderen, onder andere door ontmoeting, in uw wijk of buurt. Er worden themabijeenkomsten georganiseerd, ontmoetingsochtenden en speelochtenden, op scholen of andere locaties in de buurt.

Ook zijn er meerdere Mamacaf├ęs in Baarn en Soest. Deze Mamacaf├ęs zijn op initiatief van ouders ontstaan en worden door WELZIN ondersteund.

De kunst van het opgroeien

Naast de themabijeenkomsten vallen ook enkele trainingen onder de werkplaats de Kunst van het Opgroeien. Trainingen en cursussen worden groepsgewijs gegeven om ook hier weer ouders met elkaar in contact te brengen en hen samen aan de slag te laten gaan met vragen rond hun opgroeiende kinderen.

Kan uw kind wel een steuntje in de rug gebruiken? Ga naar Ondersteuning voor mijn kind.

Meer weten?

Meer over de Kunst van het opgroeien
Meer over het cursus- en trainingsaanbod voor volwassenen
Meer over het cursus- en trainingsaanbod voor kinderen

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op.
Bel 033 - 369 2 469 of stuur een e-mail naar info@welzin.nl

Ook kunt u contact opnemen met een sociaal werker in uw wijk. Ga naar In de wijk voor de contactgegevens.