Senioren

Gezond oud(er) worden wil iedereen. En dan het liefst in een prettige, veilige leefomgeving, samen met uw naasten, familie en vrienden. U behoort officieel tot de senioren, maar zo voelt u dat misschien niet. U bent jong van geest, wilt dingen ondernemen en actief blijven.

Er zijn omstandigheden die de kwaliteit van leven behoorlijk kunnen beïnvloeden. Het verlies van een dierbare bijvoorbeeld. Maar ook lichamelijke ongemakken of ernstiger gezondheidsklachten werpen u opeens terug op uzelf. U bent minder mobiel. Heeft u dan een fijn netwerk om u heen, dan helpt dit u vooruit. Heeft u dat niet, dan ligt eenzaamheid op de loer.

Ontspanning, activiteiten ondernemen, beweging, mensen ontmoeten met dezelfde interesses en vragen. Zaken die het leven zoveel leuker maken! WELZIN ondersteunt in verschillende wijken in Amersfoort activiteiten voor senioren.

Direct naar Ontmoeting

De kunst van het ouder worden

WELZIN biedt binnen de Werkplaats De kunst van het ouder worden een aantal diensten, cursussen en groepen die u ondersteunen. U komt in contact met anderen en voelt zich (weer) gestimuleerd om mee te blijven doen in een maatschappij die vaak voor ons uit lijkt te hollen. U bent minder eenzaam en kunt wellicht zelf ook iets voor een ander betekenen, via een opgedaan contact, maar misschien ook in vrijwillige ondersteuning van anderen.

Meer weten over De kunst van het ouder worden