Cursussen en trainingen

Cursussen en trainingen zijn bij WELZIN georganiseerd in zogenaamde werkplaatsen. Dit zijn thema gerelateerde werkplaatsen met altijd een praktijkgerichte insteek en groepsgewijze aanpak. Uw eigen situatie, ervaringen en behoefte staan centraal in de invulling van de training. Na de training of cursus kunt u met praktische handvatten het geleerde beter in uw eigen leven toepassen. U heeft meer zelfvertrouwen, heeft nieuwe mensen leren kennen die hetzelfde hebben meegemaakt en u kunt weer beter vooruit.

Actief aan de slag

Bij de cursussen, trainingen of groepen gaat u altijd zelf actief aan de slag met een bepaald thema. Doordat het in een groep wordt gegeven ontmoet u andere mannen en vrouwen die min of hetzelfde hebben meegemaakt en dezelfde problemen of vragen hebben.

In een groep kunt u:

  • Van elkaar leren;
  • Ervaringen uitwisselen;
  • Elkaar steunen en samen zoeken naar oplossingen.

U kunt alleen deelnemen aan een training of cursus van WELZIN als u woonachtig bent in Baarn, Soest of Soesterberg. Voor de gespreksgroepen is iedereen welkom. 

Heeft u een vraag over de werkplaatsen, onze cursussen of trainingen? Neem contact met ons op via 033 469 2 469 of mail naar info@welzin.nl