Ontmoetingscentrum de Groene Stee

Ontmoetingscentrum de Groene Stee bevindt zich in het hart van de wijk Liendert in Amersfoort. Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen senioren in een prettige, huiselijke sfeer, elkaar ontmoeten. Zij ondernemen samen activiteiten, zorgen samen voor een maaltijd en oefenen met dagelijkse handelingen. Dit alles om langer actief mee te kunnen doen en thuis te kunnen blijven wonen. De locatie is toegankelijk voor mensen die een rolstoel of rollator gebruiken.

Activiteiten

Bij het Ontmoetingscentrum de Groene Stee is ontmoeting voor (oudere) inwoners uit de wijk nog makkelijker. Niet alleen kan vanuit de Informatiewinkel in de Groene Stee worden verwezen naar de dagactiviteiten bij het ontmoetingscentrum, deelnemers van de Welzin dagactiviteiten kunnen ook makkelijker meekijken en meedoen met de andere activiteiten in de Groene Stee. Zo kunnen ze o.a. actief meehelpen in de tuin, plantjes zaaien, een wandeling maken in het park, of helpen met de boodschappen en het koken van een maaltijd.

Open inloop

Iedere donderdag is er een open inloop van 10.00 tot 12.00 uur. Mensen kunnen gezellig binnenlopen en een kopje koffie of thee mee drinken. Bij interesse in deelname op één of meerdere dagen, kan worden aangemeld via Indebuurt033.

Voor wie?

De dagactiviteiten zijn toegankelijk voor mensen van 67+ met geheugenproblemen, een klein netwerk, Niet aangeboren Hersenletsel (NaH) of psychische klachten en mensen die eenzaamheid ervaren. 

Openingstijden

Ontmoetingscentrum de Groene Stee is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Kosten

Er wordt een vergoeding gevraagd voor de maaltijd en drinken.

Is er sprake van een grotere zorgvraag, waar een WLZ-beschikking, een PGB, of particuliere financiering nodig is, dan worden er persoonlijke afspraken gemaakt. Wij helpen u graag als u daar vragen over heeft. 

Vervoer is voor eigen rekening en moet zelf worden georganiseerd.

Neem contact op

Heeft u interesse om deel te nemen aan onze activiteiten, meld u aan via Indebuurt033.

Heeft u vragen over deelname en mogelijkheden, neem dan contact op via:

Telefoon: 06 – 41 54 59 49
E-mail: ocgroenestee@welzin.nl

Even binnenlopen mag ook, op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur, tijdens de open inloop.

U kunt ons ook vinden op Facebook.