Activiteiten

20
Okt
Inloop GOOS Geld Op Orde Soest

Plantage Soest

Komt u aan het eind van de maand niet uit met uw geld? Stapelen rekeningen zich op en krijgt u maar geen overzicht in uw financiële administratie? Dan kunt u vanaf nu iedere dinsdag, woensdag en donderdag terecht bij Inlooppunt GOOS ‘Geld Op Orde Soest’.

Gratis
23
Okt
Inloop voor scheidingsvragen Soest

WELZIN Soest

Heeft u vragen m.b.t. een scheiding dan kunt u bij ons terecht voor informatie, advies en een luisterend oor.

Gratis
26
Okt
Inloopspreekuur WELZIN Baarn

Pit Baarn

Een paar keer per week heeft ons maatschappelijk werk inloopspreekuur bij Pit Baarn. Hier kunt u terecht met al uw vragen over welzijn, opvoeding, ondersteuning of andere vragen, voor uzelf of een naaste.

Inloopspreekuren zijn op:

  • maandag- en vrijdagmorgen van 10:00 - 12:00 uur.
  • woensdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur.

Pit Baarn vindt u op adres Eemnesserweg 17 in Baarn. Kom gerust langs! Heeft u vragen over het inloopspreekuur of andere ondersteuning, bel gerust met 033 - 469 2 469.

Gratis
26
Okt
Inloop voor scheidingsvragen Baarn

WELZIN Baarn

Bent u net gescheiden of overweegt u een scheiding? Wekelijks is er in Baarn een inloop voor scheidingsvragen. De inloop is voor iedereen met vragen over scheiden en/of hun scheiding. Dat kunnen ook opa's en oma's zijn die hun kleinkinderen niet meer zien, of niet weten hoe om te gaan met de scheiding van hun zoon of dochter.

Tijdens de (gratis) inloop is er professionele ondersteuning aanwezig, kunt u informatie en advies krijgen en waar nodig een doorverwijzing. Iedere maandagmorgen van 10:30 - 11:30 uur, Koningsweg 4, Baarn (m.u.v. schoolvakanties).

Gratis

Pagina 1 van 2