Activiteiten

22
Nov
Administratie voor elkaar! Soest

WELZIN Soest

Hulp nodig met uw post, een aanvraag of telefoontje? Vindt u het fijn als er even iemand mee kijkt om u op weg te helpen? U bent van harte welkom Hulp nodig met uw post, een aanvraag of telefoontje? Vindt u het fijn als er even iemand mee kijkt om u op weg te helpen? U bent van harte welkom op de Nieuweweg 14 in Soest.

Gratis
23
Nov
Inloop voor scheidingsvragen Soest

WELZIN Soest

Heeft u vragen m.b.t. een scheiding dan kunt u bij ons terecht voor informatie, advies en een luisterend oor.

Gratis
26
Nov
Inloop voor scheidingsvragen

WELZIN Baarn

De inloop is voor iedereen met vragen over scheiden en/of hun scheiding. Dat kunnen mensen zijn die een scheiding overwegen of net zijn gescheiden. Of opa’s en oma’s die hun kleinkinderen niet meer zien, of niet weten hoe om te gaan met vragen over de scheiding. Locatie: WELZIN Baarn

Gratis
4
Feb
Bij Kameleon Thuis (8-12 jaar)

CJG Leusden

Bij kameleon thuis is een preventieve kindergroep voor kinderen van 8-12 jaar die thuis veel spanning en stress meemaken, bijvoorbeeld als gevolg van psychiatrie, (v)echtscheiding, heftige ruzies thuis of verlies. Gedurende 8 bijeenkomsten leren kinderen te vertellen over hun situatie thuis, leren ze hun emoties kennen en uiten en krijgen ze handvatten om met lastige situaties om te gaan en steun te vragen. Naast praten is er veel ruimte voor ontspanning.

Gratis