Activiteiten

17
Okt
Groet & Ontmoet in Soest

De Plantage

Op woensdag 17 oktober van 17:00 tot 19:00 organiseren Stichting Balans en Welzin Soest een GROET & ONTMOET avond voor de inwoners van Soest die op zoek zijn naar (nieuwe) contacten in de buurt. Deze avond kunt u deelnemen aan een speeddate ronde om met anderen in contact te komen.

Wat kunt u verwachten?

De GROET & ONTMOET is echt bedoeld voor het vinden of maken van vriendschappelijk contact. Heeft u ook de behoefte aan meer vrienden en kennissen om u heen? Wilt u graag mensen leren kennen waarmee u een gezamenlijke hobby of interesse kunt delen, of wilt u gewoon meer mensen leren kennen in de buurt? Geef u dan op voor de GROET & ONTMOET!

Lees hier meer over GROET & ONTMOET en deelname aan dit evenement.

Gratis
18
Okt
Administratie voor elkaar! Soest

WELZIN Soest

Hulp nodig met uw post, een aanvraag of telefoontje? Vindt u het fijn als er even iemand mee kijkt om u op weg te helpen? U bent van harte welkom Hulp nodig met uw post, een aanvraag of telefoontje? Vindt u het fijn als er even iemand mee kijkt om u op weg te helpen? U bent van harte welkom op de Nieuweweg 14 in Soest.

Gratis
19
Okt
Inloop voor scheidingsvragen Soest

WELZIN Soest

Heeft u vragen m.b.t. een scheiding dan kunt u bij ons terecht voor informatie, advies en een luisterend oor.

Gratis
22
Okt
Inloop voor scheidingsvragen

WELZIN Baarn

De inloop is voor iedereen met vragen over scheiden en/of hun scheiding. Dat kunnen mensen zijn die een scheiding overwegen of net zijn gescheiden. Of opa’s en oma’s die hun kleinkinderen niet meer zien, of niet weten hoe om te gaan met vragen over de scheiding. Locatie: WELZIN Baarn

Gratis

Pagina 1 van 2